KvantumMátrix Átalakítás – 2 pont

„KvantumMátrix Átalakítás – 2 pont”
Az információs gyógyítás, mint a felébredéshez vezető út

 

A kvantumgyógyítás vagy információs gyógyítás a mai kor követelményei szerint gyors és hatékony megoldásokra képes. Ez nem kevés, mégis ennél sokkal többről van szó. Szemléletmód változásról. És ez az, ami igazán mélyen gyógyíthatja az életünket.

 

Mi az információs gyógyítás?


A kezelés során tudatunkkal a témával kapcsolatos hibás információt kicseréljük az eredeti terv szerinti egészségesre.

Miben különbözik ez az ismert energiagyógyászattól?
Abban, hogy a nem elégszik meg az energetikai csatornák tisztításával, a blokkok feloldásával. A változást az energiahullám által beépített információ határozza meg.

 

Mi a KvantumMátrix?


Információs mező (morfogenetikai mező, tudatmező), amelyben megtalálhatóak a pillanatnyi helyzet, és az eredeti terv információi is. Mindannyian rendelkezünk saját információs mezővel (DNS), és van információs mezője egy lakásnak, családnak, cégnek, a Földnek (Akasha krónika). Vannak, akik olvasni is tudják ezeket az információs mezőket. Pl. Enrico zenei médium bármikor el tudja játszani a pillanatnyi aurád állapotának információját zenébe kódolva, de éppen így az ideális aurád információját is. Ezen alapul az aurazene gyógyító hatása. (www.enricomusic.hu)

 

Mi kell a KvantumMátrix átalakításához?


Tiszta tudat és tiszta szándék.
Az, hogy elfogadd, Te vagy az a magas Fénylény, aki teremted az életedet, hogy számodra minden információ hozzáférhető, és minden változás lehetséges.
Minél inkább elfogadod ezt, annál hatékonyabban tudod az információs mezőt alakítani. Minél inkább tapasztalod, mire vagy képes a saját tudatod erejével, annál közelebb kerülsz a saját Isteniségedre való ráébredéshez, igazi önvalódhoz, a felébredésedhez.

Honnan származik ez a módszer?
Én úgy gondolom, minden módszer az égi csatornákon keresztül érkezik, amikor a használatának itt az ideje, és abban a formában, amire akkor az emberiség érett. Ősrégi , mert tudtunk a tudatunkkal teremteni és gyógyítani Lemúriában és Atlantiszon. A középkorban is voltak, akik hittel, imával tudtak gyógyítani. Ma is sokan gyógyítanak meg nem nevezett módon a tudatukkal. Mivel a mai korban eljött az ideje, hogy ezt az ősi tudásunkat újra széles körben alkalmazzuk, vannak, akik azt a feladatot kapták, hogy sok emberrel megismertessék. Ilyenek Frank J. Kinslow (Az azonnali gyógyulás titka) és Richard Bartlett (Mátrixenergetika, A csodák fizikája). Ha úgy nézzük, hogy ez az ő módszerük, akkor új módszer.

Én úgy gondolom, amikor már igazán jól tudunk dolgozni a tiszta tudatunkkal, semmilyen módszert nem lesz szükséges követnünk. Ezért én hiszek abban, hogy a kezdeti tanulás és tapasztalás után már minden technika elengedésével, eljutunk a módszer nélküli módszerhez egyénileg, és „nemsokára” az emberiség szintjén is. Ébredésünk után az univerzum szabályainak működését nem csak tapasztaljuk, de tudjuk, és természetes módon alkalmazzuk. Én a tapasztalatszerzésnek, más módszerekkel való ötvözésnek, és végül a tanult technikák elengedésének egy lehetséges útját látom a KvantumMátrix Átalakításban.

Minden érdeklődőt szívesen várok élménybemutatóinkra, melyeken bárki megtapasztalhatja az átalakulást!

Krisztics Ágnes - Teremtő Tudat Egyesület
Létezés Öröme Központ: Budapest, II. Lövőház u. 29. I/3.

 

„KvantumMátrix Átalakítás – 2 pont” élménybemutatók és tanfolyamok:
Teremtő Tudat Egyesület